Sadattuhannet renkaat herättivät ihmetystä

1.10.2018

Pohjois-Kymen Insinöörit järjesti yritysvierailun syyskuun lopulla Kouvolassa toimivaan voimakkaasti kasvavaan renkaita, vanteita ja korjaamokoneita myyvään nettikauppaan Vannetukkuun ja sen Kouvolan jättimyymälään.

Toimipisteen päällikkö Paula Lappi esitteli yritystä sekä myymäläalueen, joka toimii myös nouto- ja asennuspisteenä. Myytävien renkaiden suuret varastohallit herättivät runsaasti kysymyksiä. Varastokapasiteettia tulee olla, sillä yritys toimittaa yli 350 000 rengasta vuosittain Suomen lisäksi muille pohjoismaisille kuluttajille ja on siten Suomen suurin samalla tontilla sijaitseva rengas- ja vannevarasto.

Samalla jäsenet pääsivät tutustumaan Vannetukussa myytävänä oleviin erilaisiin kulkuneuvoihin kuten sähkömopoihin, -potkulautoihin sekä yksipyöräiseen sähköskootteriin.

Päivän päätteeksi toteutetussa Vannetukun lahjakorttiarvonnassa kolmenkymmenen paikalla olevan jäsenen joukosta onnetar suosi Juha-Matti Muikkua.

Teksti: Sami Rautomäki
Kuvat: Sami Rautomäki ja Topi Rämä

Korjattu: Paula Lappi ei ole vain myymälän vaan koko toimipisteen päällikkö.

Tuoreimmat artikkelit Näytä kaikki

Artikkelit 10.12.2018

Suomalaisen koulutusjärjestelmän uudistamiseksi kannattaa perustaa pitkäaikainen komitea, esittävät professori Tommi Hoikkala ja dosentti Tomi Kiilakoski.

Artikkelit 5.12.2018

Ohjelmistoinsinööri tekee töitä palkansaajana, kehittää vapaa-ajalla yrityksensä palvelua ja yrittää omistaa aikaa myös perheelleen.

Artikkelit 3.12.2018

Tietotyö muuttuu yhä verkostomaisemmaksi ja ylittää organisaatiorajoja. Ulkopuolisen asiantuntijan aikaa saa ostettua nappia painamalla.

Insinööri–näköislehti Arkisto